We mogen weer! - Culemborgse Reddingsbrigade

We mogen weer!

Beste leden t/m 12 jaar.

Vandaag (woensdag 31 maart) mogen wij eindelijk weer gaan zwemmen. Helaas nog niet met alle leden. Helaas niet voor het junior redder of zwemmend redder diploma, maar wel voor het gloednieuwe Culemborgse Reddingsbrigade diploma.

Het Culemborgse Reddingsbrigade diploma is er in drie niveau’s. Het zijn diploma’s gericht op het elementair zwemmen want dat mogen we in deze corona tijd wel!

We gaan de zwemslagen nog mooier en krachtiger maken. Jullie conditie flink omhoog werken en het onderwaterzwemmen versterken. Maar bovenal veel zwemplezier beleven met jullie vriendjes en vriendinnetjes.

Helaas gaat het dit seizoen niet meer lukken om af te zwemmen voor het junior redder, zwemmend redder of life saver diploma. Wij mogen met de huidige maatregelen de Reddingsbrigade onderdelen in deze tijd niet oefenen, dus kunnen we daar ook niet voor afzwemmen. Daar balen wij als vereniging ook enorm van.

Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar oplossingen. Mochten de zwembaden open blijven dan zwemmen jullie op woensdag 7 juli 2021 af voor één van de drie elementaire zwemdiploma’s van de Culemborgse Reddingsbrigade.

Vanaf vanavond zwemmen alle leden tot en met 12 jaar vanaf 18.30u tot 19.10u, ook als je eerder om een ander tijdstip zwom.

Tot vanavond!
En voor onze andere leden hopelijk tot snel!