Vossenjacht Culemborgse Reddingsbrigade groot succes. - Culemborgse Reddingsbrigade

Vossenjacht Culemborgse Reddingsbrigade groot succes.

Op zondag 10 september vond de vossenjacht van de Culemborgse Reddingsbrigade plaatst in het centrum van Culemborg. De kinderen werden opgewacht op het Clubhuis aan de Steenovenslaan die voor deze dag was versierd met vlaggen en overlevingspakken. Maar liefst 23 vrijwilligers deden er alles aan om de 28 kinderen te vermaken. De kinderen gingen verspreid over 5 groepen opzoek naar vossen die door de hele binnenstad verspreid waren. Een heks, een prins, een kunstschilder, een café bezoeker, twee drenkelingen in de gracht en nog veel meer personages moesten worden gevonden.

De groep die uiteindelijk het woord goed had en de meeste bonussen had verdiend, had gewonnen. Bonussen konden de groepen winnen door goed samen te werken en vooral goed de opdracht uit te voeren die door de vossen werden gegeven.

Na de vossenjacht werd er ook nog even gevaren met de snelle boot van de reddingsbrigade, een rondje gereden in de auto  en werden er marshmallows warm gemaakt boven de vuur ton. Na de prijsuitreiking gingen de kinderen weer mee met hun ouders. Zowel de vrijwilligers als de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

Hieronder wat foto’s van deze heerlijke dag. Op woensdag 18 oktober (herfstvakantie) volgt de volgende leuke activiteit voor de kinderen en vriendjes. Hierover binnenkort meer…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.