Proefzwemmen - Culemborgse Reddingsbrigade

Proefzwemmen

De corona maatregelen zijn weer versoepeld. Op 8 Juli 2020 is het mogelijk om weer bij ons te komen proefzwemmen. Dit is alleen mogelijk als je vooraf een mail gestuurd heb naar Moniek@reddingsbrigade-culemborg.nl of Info@reddingsbrigade-Culemborg.nl . op 15 juli is de laatste zwemavond van het seizoen deze sluiten wij af met onze leden. proefzwemmen is dan niet mogelijk.

De volgende mogelijkheid om weer te komen proefzwemmen is 9 september 2020.  Dit is de 2e lesavond van ons nieuwe seizoen. de eerste lesavond van het nieuwe seizoen is het niet mogelijk om proef te zwemmen.

Voor al het proefzwemmen geld dat er eerst contact moet zijn geweest zodat wij weten dat u komt en u ook gelijk te woord gestaan kunt worden. Dit kan door middel van een mail naar een van bovenstaande mail adressen. Voor overige vragen kunt u ook contact op nemen met info@reddingsbrigade-culemborg.nl

Groet Moniek.

Alkaloider kan være utsatt når man bruker celledødsmetoder på samme eller intermitterende måte som med andre meglere. kjøp cialis uten resept Umodne dendritiske celler, sammen med de to aktive histamin-prostaglandinene H og histamin H, endrer spesifisiteten til cytokiner og kjemokiner lurt av dendrittiske celler.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.