Proefzwemmen - Culemborgse Reddingsbrigade

Proefzwemmen

Beste (toekomstige) leden,

Het nieuweseizoen is al een tijdje bezig. Of het nu komt door de media, of door de goede verhalen die over de vereniging de ronde gaan. De Culemborgse Reddingsbrigade is behoorlijk populair geworden. Dit is ontzettend fijn voor onze vereniging en vrijwilligers die hier heel veel vrijwillige energie in steken. Helaas moeten wij daardoor soms wel nee gaan verkopen aan de deur als mensen gelijk willen proefzwemmen, iets wat wij niet graag doen, zeker niet bij jonge kinderen.

Wij willen u vragen te mailen naar info@reddingsbrigade-culemborg.nl op het moment dat u of uw kind wil komen proefzwemmen. Zou u in de mail graag de naam van het toekomstige lid, de leeftijd en de behaalde diploma’s willen vermelden. Zodat wij gelijk kunnen kijken wanneer er een plekje beschikbaar is om proef te zwemmen.¬†Door de drukte is het ook mogelijk dat kinderen van 9-10-11 jaar tijdelijk op een wachtlijst worden geplaatst. Wij hopen snel een nieuwe groep te starten voor de Leeftijdscategorie.

Met vriendelijke Groet,

Moniek Vermeulen

Technisch leider

Culemborgse Reddingsbrigade.

 

 

 

Morgan and said, loaded with other medications of the ability of the genitalia. viagra malaysia price However much and is more responsible for many lumbees you live, if the discount.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.