Lidmaatschap - Culemborgse Reddingsbrigade

Lidmaatschap

Kom eens kijken

Lijkt het je leuk om je zwemtechniek te verbeteren, jezelf te kunnen redden in het water, anderen te kunnen redden uit het water of actief te zijn bij het beveiligen van evenementen op het water kom dan eens kijken/zwemmen op onze clubavond.

Je bent van harte welkom op een woensdagavond tussen 18.30 uur t/m 20.30 uur bij zwembad De Waterlinie. Stuur vooraf even een mailtje naar info@reddingsbrigade-culemborg.nl voor een afspraak.  Ook is er dan de mogelijkheid om gelijk mee te zwemmen en evt in te schrijven als lid van onze vereniging.

Wil je liever eerst wat meer informatie dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan ook een mail naar info@reddingsbrigade-culemborg.nl.

Om lid te worden is je leeftijd minimaal 5 jaar en heb je zwemdiploma A van het zwem ABC behaald (NPZ) of het KNZB diploma van de methode Super Spetters.

Contributie

Onze contributie bedraagt 140,00 euro per jaar en wordt per kwartaal (€35,00-) per automatische incasso geïnd. Vragen of opmerkingen over de contributie kunt u kwijt bij onze penningmeester Terese. U kunt haar bereiken via penningmeester@reddingsbrigade-culemborg.nl

Ledenadministratie

Krijgt u geen mail? een adres wijziging doorgeven? of iets anders waarvoor u de ledenadministratie voor wil bereiken. Stuur een email naar Mike Jägers,  administratie@reddingsbrigade-culemborg.nl.

Inschrijven

Wilt u uzelf of een van uw kinderen inschrijven. Vraag naar het online inschrijfformulier op het zwembad of mail naar administratie@reddingsbrigade-culemborg.nl. Na het invullen en versturen ziet onze administratie die automatisch binnen komen . Zij laten het u weten zodra de inschrijving afgerond is.

Afmelden

Jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Dit kan uitsluitend schriftelijk of per mail naar het volgende adres:

Culemborgse Reddingsbrigade t.a.v. Ledenadministratie Postbus 10 4100AA CULEMBORG

of een email naar administratie@reddingsbrigade-culemborg.nl.

We horen graag waarom je je lidmaatschap wilt beëindigen.

  • Opgezegd na 31 december en voor 31 maart; stopt het lidmaatschap per 1 april
  • Opgezegd na 31 maart en voor 30 juni; stopt het lidmaatschap per 1 juli
  • Opgezegd na 30 juni en voor 30 september; stopt het lidmaatschap per 1 oktober
  • Opgezegd na 30 september en voor 31 december; stopt het lidmaatschap per 1 jan