Gelukkig, gezond, veilig en sportief 2019! - Culemborgse Reddingsbrigade

Gelukkig, gezond, veilig en sportief 2019!

Allereerst de beste wensen voor 2019. Ook dit jaar gaan wij met al onze vrijwilligers en leden er een mooi jaar van maken. 9 januari duiken we het nieuwe jaar in tijdens het discozwemmen. En op 12 januari gaan we met een leuke groep van ongeveer 12 personen naar Deventer voor de nieuwjaars marathon. Jaren geleden zijn we voor het laatst geweest en nu gaan we met bijna een gehele nieuwe enthosaiste groep  een leuke avond beleven.

Verder komen er ook weer veel leuke  zwemavonden aan en wordt ook het diploma zwemmen weer een feestje. Wij hebben zin in 2019 en wij hopen jullie ook.

 

nog geen lid van de Reddingsbrigade maar zou je dit wel willen. Bekijken ons lesschema om te zien welke woensdagen wij allemaal zwemmen.

Iedereen is welkom mits in het bezit van het A diploma of het superspetters diploma van de KNZB. Ook voor volwassenen hebben wij (vrij) banen zwemmen tussen 20.20u en 21.00u.

voor vragen mail gerust naar

info@reddingsbrigade-culemborg.nl

 

Adrafinil may take a longer period of time for the effects to be felt. cialis south africa price You have to take into account that the body has to convert the Adrafinil to Modafinil.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.