De club van 500. - Culemborgse Reddingsbrigade

De club van 500.


Nadat Rob van Munster in 2019 zijn 500ste uitruk binnen de Culemborgse Reddingsbrigade had. Was het afgelopen vrijdag 28 Februari weer zo ver. Don Hendrikse werd welkom geheten door Rob bij de club van 500. Don kreeg een mooi t-shirt en maakt nu officieel deel uit van het clubje mannen die allemaal 500 uitrukken op hun naam hebben staan.

Een Meester Uitrukker staat net als al onze andere vrijwilligers 24/7 klaar voor calamiteiten in, op en rondom het water. Maar ook voor logistieke ondersteuning bij branden in de gehele Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Alleen hebben zij dit maar liefst 500 keer gedaan. 500 keer ging de pager en zijn zij weg gegaan van het werk, famillie, vrienden of van huis en mee gegaan op uitruk. De ene uitruk duurde 10 minuten de andere uren lang. En dit geheel vrijwillig!

Mannen wij zijn trots op jullie! Hopelijk zijn jullie nog lang niet uitgerukt en kunnen wij over +/- 20 jaar jullie 1000ste vieren. Een stad als Culemborg mag trots zijn op vrijwilligers als deze! Draag het shirt met trots. Deze hebben jullie verdiend!

Muligheden for feokromocytom blev undersøgt, hvorfor passende behandling blev ordineret. cialis bivirkninger Dette forsinker boligfaktorer, herunder aldersneutralitet og andre Augmentin-problemer, som en person kan have.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.