Afzwemmen 18-11-2020 - Culemborgse Reddingsbrigade

Afzwemmen 18-11-2020

Beste (ouders) leden,
Er is goed nieuws te melden! Op woensdag 18 November mogen de kinderen die voor de corona sluiting al bij ons zwommen en nog steeds sterk genoeg zijn op voor het examen.
Of uw kind af mag zwemmen hoort u uiterlijk op 14 oktober. De tijden per groep en de overige informatie volgen nog maar houd deze datum dus vrij.
Helaas is het door Corona niet mogelijk om als ouder aanwezig te zijn bij het afzwemmen zelf. Wel maken we buiten een klein feestje met de diploma uitreiking, hier mag u wel bij aanwezig zijn. Hoe dit allemaal gaat lopen wordt nog gecommuniceerd maar zorg dus dat u kind woensdag 18 november aanwezig is. Net als de rest van alle zwemlessen.
Voor de kinderen die 18 november niet mogen afzwemmen komt ook de les te vervallen. Zij zijn dus een avond vrij.
Vanavond starten de kinderen met kleding zwemmen. Vergeet u uw kind niet een tasje mee te geven om de natte kleding in te doen? Zo is de kans het kleinst dat er iets zoek raakt. de kinderen die pas na de corona sluiting zijn gestart met zwemmen hoeven geen kleding aan.
Tot vanavond,
PS; geen mail ontvangen? en zit deze niet in de spam? stuur een bericht naar administratie@reddingsbrigade-culemborg.nl

While OCPs have been linked to…. viagra malaysia price Gonococcal arthritis is a rare complication of a gonorrhea infection.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.