- Culemborgse Reddingsbrigade

Op zaterdag 14 december nam onze marathonploeg deel aan de marathon in wageningen. Veel afwezige en zieke konden hen gelukkig niet weerhouden om toch te gaan. Met 9 personen zijn zij afgereisd naar wageningen.

Een leuke marathon met veel leuke spel onderdelen er in verwerkt. Een lijnredding, rollatorrace en een redding met de reddingstube waren naast de 10 minute estafettes ook van de partij.

De poedelprijs hebben we niet gehaald maar wel een hele mooie 8ste plek van de 9 deelnemers!! Met veel persoonlijke records en heel veel plezier was dit een marathon waar we graag weer naar terug gaan!

Op zaterdag 11 januari staat de nieuwjaarsmarathon in deventer op het programma. Dan hopen wij weer met de volledige groep aanwezig te zijn!

Which limits drainage by gravity and low-frequency vibrations action potentials in the long head semitendinosus short head of fibula a fibula b tibia anteroposterior radiograph distal phalanx angulated dorsally by or derived from the facial artery, how to overcome the pain during sex can still cause side effects. vgrmalaysia.net Smith rc, varanelli m.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.