11 januari disco zwemmen! - Culemborgse Reddingsbrigade

11 januari disco zwemmen!

Beste Leden!

Op woensdag 11 januari 2023 springen wij om 18.30 letterlijk het nieuwe jaar in. Direct daarna gaan we lekker dansen en spetteren tijdens het DISCO ZWEMMEN. Dit vindt plaats tussen 18.30 en 20.00 uur. Eerder stoppen of later aansluiten is geen probleem.

Ouders vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en of zusjes die in het bezit zijn van een zwemdiploma, zijn van harte welkom om mee te feesten. Omdat zij geen lid zijn van de vereniging vragen wij voor hen een bijdragen van €2,50 per persoon.(maximaal 3 gasten per lid)

Opgeven kan zeker nog op de discoavond zelf. Maar in verband met de inkopen vinden wij het fijn als jullie van te voren laten weten of je komt en hoeveel gasten wij kunnen verwachten. Lever dus uiterlijk 21 december je inschrijf briefje in (Worden vanavond uitgedeeld en zijn ook bijgevoegd in de bijlagen), het geld van je gasten neem je 11 januari mee en lever je dan in.

De zwemmers die normaal van 19.50 tot 20.30 zwemmen en de recreanten, mogen deze avond zwemmen tussen 20.00 en 21.00 uur. Alle lessen komen te vervallen. Voor deze groep is er om 21.00uur nog een kort koffie/thee moment om het jaar feestelijk in te luiden. (zij hoeven zich niet aan te melden)

Voor vragen mail naar: Maikel@reddingsbrigade-culemborg.nl <mailto:Maikel@reddingsbrigade-culemborg.nl>